Қытайдың еркін экономикалық аудандарының дамуы - Мұқаметханұлы, Н.; Муратбекова, А. (International relations and international law Journal, 2016)
Қытайдың еркін экономикалық аудандарының тəжірибесі елімізге пайдасы зор, сондықтан мақала мəселеге тарихи тұрғыдан талдау жасайды. Мақала Қытайдың еркін экономикалық аудандардарының даму үдерісін, негізгі кезеңдерін қарастырады. Еркін экономикалық аудандардардағы жағдайды талқылайды. Инвестиция құю, шетелдік капиталды тарту мəселелерін қамтып, сыртқы экономикадағы жағдаймен сабақтастырады.