Барак Обама əкімшілігі миссиясы: АҚШ-тың сыртқы саяси имиджі - Уразова, Л. М. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақала Джордж Буш əкімшілігінен кейінгі АҚШ-тың сыртқы саяси имиджі тақырыбына арналған. Мақалада автор Барак Обама əкімшілігінің билік басына келген уақытта АҚШ-тың əлемдегі жағдайына сараптама жүргізді. Сонымен қатар Обама əкімшілігінің сыртқы саяси курсының теориялық негізі зерттелді.