Дауларды шешу бойынша ДСҰ органының ерекшеліктері - Айдарбаев, С. Ж. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада 1994 жылғы ГАТТ ХХІІ жəне ХХІІІ баптарға интерпретация болып табылатын дауларды реттеу бойынша келісімге сəйкес ДСҰ мүшелерінің арасындағы халықаралық сауда дауларын реттеу ерекшеліктері қарастырылады. Соның ішінде ДСҰ-ның дауларды шешу бойынша органына жəне рəсімдік ерекшеліктеріне көңіл бөлінеді. Дауларды реттеудің айрықша сатылары сарапталған.