ПОЛИТИКА НЕРАСПРОСТРАНЕНИЯ И СТАНОВЛЕНИЕ СИСТЕМЫ ЭКСПОРТНОГО КОНТРОЛЯ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН - Абен, Д. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының ұлттық экспорттық бақылау жүйесінің қалыптасуы жəне оның алдында тұрған мақсаттар талданады.