РОЛЬ ШАНХАЙСКОЙ ОРГАНИЗАЦИИ СОТРУДНИЧЕСТВА В ЦЕНТРАЛЬНОЙ АЗИИ - Байзакова, Ж. Ж. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала Шанхай Ынтымақтастық Ұйымының Орталық Азиядағы қауіпсіздігін қамтамасыз етуін талдауға арналған. Орталық Азия аймағында қауіпсіздікті қамтамасыз ету мəселесі келісім-шарт, келісімдер жəне халықаралық аренадағы қалыптасқан жағдайларды зерттеу арқылы жүзеге асырылады. Мақалада терроризм, экстремизм жəне наркотрафик мəселелерінің ықпалы талқыланады.