Шет тілін үйретудегі инновациялық технология түрлері: кейс cтади технологиясы - Dzhamaldinova М. Т.; Duiseyeva L. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Қазіргі жаһанданған өмірдің талабына, еліміздің әлеуметтік даму жағдайына сәйкес жеке тұлғаны бейімдеу мақсатында білім беруде инновациялық технологиялар кеңінен пайдалануды қажет етеді. Осыған сәйкес қазіргі қоғамдағы ақпараттандыру мен компьютерлеу, оқу процесінде техникалық құралдардың дами түсуі және жаңа білім беру жолдарын қолдану бүгінгі күнде өте маңызды болып отыр. Соңғы жылдары жоғары кәсіптік білім беру теориясында және тәжірибесінде студенттерге білім беруде тиімді әдіс болып саналатын оқытудың белсенді және интербелсенді түрлеріне, әдістері мен технологияларына көп көңіл бөлінеді. Берілген мақалада жаңа ұрпақ дайындау деңгейінкөтеруге әсер ететін заманауи технология – кейс стади әдісін таңдау және қолдану өзектілігі қарастырылады.