СТАНОВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ ФАКУЛЬТЕТА МЕЖДУНАРОДНЫХ ОТНОШЕНИЙ - Губайдуллина, М. Ш.; Байзакова, К. И. (International relations and international law Journal, 2016)
FORMATION AND DEVELOPMENT OF FACULTY OF THE INTERNATIONAL RELATIONS ХАЛЫҚАРАЛЫҚ ҚАТЫНАСТАР ФАКУЛЬТЕТІНІҢ ДАМУЫ МЕН ҚҰРЫЛУЫ