Подготовка специалистов-международников в КазНУ им. аль-Фараби - Жамбатырова, Г. Ш. (International relations and international law Journal, 2016)
Training of foreign affairs specialists in KazNU named after al-Farabi Әл-Фараби атындағы ҚазҰУ-да халықаралық саясат білгірі мамандарды даярлау