НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ УГОЛОВНО-ПРАВОВОЙ БОРЬБЫ С ТЕРРОРИЗМОМ И ЭКСТРЕМИЗМОМ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН - Samaldykov М. К. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада ТМД мемлекеттерінің заңнамасымен халықаралық конвенцияларды ескере отырып, терроризм жəне экстремизммен күрес саласындағы қылмыстық құқық тық нормаларды жетілдіру бойынша кейбір ұсыныстар жасалған.