ПРИВИЛЕГИИ И ИММУНИТЕТЫ ШАНХАЙСКОЙ ОРГАНИЗАЦИИ СОТРУДНИЧЕСТВА КАК ЭЛЕМЕНТЫ ЕЕ МЕЖДУНАРОДНОЙ ПРАВОСУБЪЕКТНОСТИ - Kumekova А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада Шанхай Ынтымақтастық Ұйымының артықшылықтары мен иммунитеттері қарастырылған. Артықшылықтар мен иммунитеттер ШЫҰ-ның халықаралық құқық субъектілігін дəлелдейді. Сонымен қатар мақалада ШЫҰ-ның артықшылықтары мен иммунитеттері туралы 2004 жылғы Конвенция баптарының талдауы жасалынған.