ЕЛІМІЗДІ ƏЛЕММЕН ЖАЛҒАСТЫРАР ҰРПАҚПЫЗ - Алжанбаева, Ұ. Т. (International relations and international law Journal, 2016)
Аталмыш мақалада халықаралық қатынастар факультетінің жетістіктері жайлы қарастырылады.Сонымен қатар осы факультетті тәмамдап қызмет атқарып жүрген түлектер жайлы сипатталады.