КАЗАХСТАНСКО-РОССИЙСКОЕ ИНТЕГРАЦИОННОЕ СОТРУДНИЧЕСТВО: РАЗВИТИЕ ИНДУСТРИИ СПОРТА И ТУРИЗМА - Dyaokokina К. V. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақалада автор Қазақстан мен Ресей арасындағы спорт жəне туризм интеграциондық аспектінің өркендеуін қозғайды. Сонымен қатар жұмыста екі жақтық қарым-қатынасының негізгі ерекшеліктері, кейбір регионалдық шекаралық ынтымақтастықтың кейбір факторлары, спорт жəне туризм саласындағы байланысты өркендету, бүгінгі тапта Қазақстан мен Рессей бірлестігі, сол сияқты спорт пен туризмнің əлеуметік-мəдени жəне экономикалық бай ланыстарының мемлекет өміріне əсері көрсетіледі.