АҒЫЛШЫН ТІЛІ САБАҒЫНДА ОҚЫТУШЫНЫҢ ТІЛ ТАҢДАУ ЖƏНЕ САБАҚ ЖОСПАРЛАУ ҚАЖЕТТІЛІГІ - Hurmet А. (International relations and international law Journal, 2016)
Автор мақалада ағылшын тілі сабағында оқытушының тіл таңдау жəне сабақ жоспарлау қажеттілігін дәлелдейді.