ВЛИЯНИЕ ЭКОНОМИЧЕСКИХ И ПОЛИТИЧЕСКИХ УГРОЗ НА БЕЗОПАСНОСТЬ И СОЦИАЛЬНУЮ СТАБИЛЬНОСТЬ В ЦЕНТРАЛЬНОЙ АЗИИ - Gubaidullina, M. Sh. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада ЕҚЫҰ кеңістігіндегі тұрақтылыққа төніп тұрған қауіп жəне экономикалық дағдарыс шақыруларына байланысты қауіпсіздік мəселелері қарастырылады.