ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ КАЗАХСТАНА КАК ФАКТОР УСТОЙЧИВОГО РАЗВИТИЯ - Yelibayeva А. (International relations and international law Journal, 2016)
Аталған мақала, тұрақты дамудың бірден бір факторы ретінде мемлекеттердің энергетикалық тəуелсіздігінің экономикалық қауіпсіздік жүйесіне əсер ету негізін ашып қарастырады. Сондай-ақ, көптеген мемлекеттердің тəжірибелерінде кездесетін энергетиканың тұрақтылығына əсер ететін негізгі ішкі жəне сыртқы факторлары талқыланған.