ЭНЕРГОРЕСУРСЫ КАК ФАКТОР НОВЫХ ИНТЕРЕСОВ И ВОЗМОЖНОСТЕЙ В ОТНОШЕНИЯХ МЕЖДУ ЕС И ЦА - Gubaidullina М. Sh.; Yunusova, E. S. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақалада автор Еуропалық Одақ пен Орталық Азия энергетика саласындағы ынтымақтастықтың қиыншылықтарын сараптаған. Автор Каспий аумағының энергетикалық ресурстардың маңызы Еуропалық Одағынын қауіпсіздікке үшін деп қарастырады.