ОБЩЕТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ПОЛОЖЕНИЯ И ПРИНЦИПЫ СОВРЕМЕННОЙ СИСТЕМЫ МЕЖДУНАРОДНОЙ ТОРГОВЛИ - Dzhaparkulov D. Е. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада ДСҰ пайда болу себептері талдауға алынған, сондай-ақ қазіргі халықаралық сауда жүйесі басты қағидаларының заңи табиғаты мен мазмұны қарастырылады.