СЕВЕРОАТЛАНТИЧЕСКИЙ АЛЬЯНС И ЕВРОПЕЙСКАЯ ПОЛИТИКА БЕЗОПАСНОСТИ: СОТРУДНИЧЕСТВО И ПРОЦЕСС СБЛИЖЕНИЯ - Irzhanov М. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақаланың авторы бүгінгі таңдағы жалпы күллі əлемді дүрліктіріп отырған жаһандық қауіпсіздік мəселесіне тоқталып отыр. Мақаланы қорыта келе автор қазіргі таңда əлемдік аренада ынтымақтастықты арттырып, қауіпсіздік мəселесінің бірден-бір жолын табатын ұйым ол – НАТО.