СОТРУДНИЧЕСТВО КАЗАХСТАНА И РОССИИ В АТОМНОЙ ЭНЕРГЕТИКЕ И В ПОЛИТИКЕ НЕРАСПРОСТРАНЕНИЯ - Kosherbaev, Zh. D. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада атом энергиясы саласындағы Қазақстан мен Ресей ынтымақтастығының мəселелері жəне сол өзара əрекет тестіктің ядросын таратпаудағы маңызы қарас тырылған.