КОНЦЕПЦИИ ВНЕШНЕЙ ПОЛИТИКИ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ 1993, 2000 И 2008 ГОДОВ: СРАВНИТЕЛЬНЫЙ АНАЛИЗ - Shkapyak О. N. (International relations and international law Journal, 2016)
Аталған мақалада автор 1993, 2000 жəне 2008 жылдарда шыққан Ресей Федерациясының сыртқы саяси тұжырымдамаларына талдау жасаған, сонымен қатар құжаттардағы сабақтастыққа жəне олардың ерекшеліктеріне назар аударған.