СОВРЕМЕННОЕ РАЗВИТИЕ МЕЖДУНАРОДНЫХ ЭКОНОМИЧЕСКИХ ОТНОШЕНИЙ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН - Meduhanova L. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада Қазақстанның халықаралық экономикалық қатынастарының қалыптасу мен қазіргі жағдайын сипаттайтын негізгі деректер мен көрсеткіштер қарастырылған. Автор елдің сыртқы саудасына, шетелдік инвестициялар келуіне, Қазақстанның халықаралық еңбек миграциясына жəне халықаралық валюта-несие қатынастарына қатысуына қысқаша талдау береді.