НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ СОТРУДНИЧЕСТВА КАЗАХСТАНА С ЧЕХИЕЙ И СЛОВАКИЕЙ В ГУМАНИТАРНОЙ СФЕРЕ - Sarybaev М. S. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақалада автор Қазақстан мен Чехия жəне Словакия арасындағы гуманитарлық саладағы қарым-қатынастарына байланысты мəселелерді қарастырады.