КАЗАХСТАН – ИНИЦИАТОР ИНТЕГРАЦИОННЫХ ПРОЦЕССОВ В ЦЕНТРАЛЬНОЙ АЗИИ - Myrzakhmetova А. М. (International relations and international law Journal, 2016)
Осы мақала Орталық Азиядағы кəзіргі кезде жүріп жатқан халықаралық интеграциялық процестерді талдауға арналған. Жəне мақалада Қазақстанның интеграциядағы негізгі орны, яғни инициативтік рөлі, жəне Орталық Азиядағы интеграцияның əртүрлері, кезеңдері, динамикасы көрсетілген.