ПРИОРИТЕТЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ СОТРУДНИЧЕСТВА ЕВРОПЕЙСКОГО СОЮЗА И КАЗАХСТАНА: КРИТИЧЕСКИЙ АСПЕКТ - Gubaidullina М. Sh. (International relations and international law Journal, 2016)
Еуропалық Одақ жəне Орталық Азия арасындағы аймақтық жақындасу тəжірибесі назар аударуға сыни көзқарастарды талап етеді, бұл əсіресе стратегиялық серіктестікті дамыту барысында айқын көрініс табады. ЕО мен ҚР серіктестігінің болашағы негізгі тенденцияларды сараптау негізінде, ең алдымен, сауда-экономикалық саласында қарастырылады.