ФЕНОМЕН НАЦИОНАЛЬНОГО СУВЕРЕНИТЕТА В МИРОВОЙ ПОЛИТИЧЕСКОЙ МЫСЛИ - Nasonova, V. V. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала тақырыбы – «Əлемдік саяси ойлардың феномені мен халықаралық егемендік». Халықаралық егемендіктің дамуы мен құрылуына сипаттама береді. Мақалада негізгі саяси бағыттары мен егемендігіне жетiу жолдарын қарастырады.