КАЗАХСТАНСКО-ГЕРМАНСКОЕ ЭКОНОМИЧЕСКОЕ СОТРУДНИЧЕСТВО: СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ - Taldayeva, Ye. S. (International relations and international law Journal, 2016)
«Қазақстандық-германиялық экономикалық ынтымақ- тастық: қазіргі жағдайы мен болашағы», мақаласында қазақстандық-германиялық іскерлік жəне сауда қарым- қатынас ақпараты, Қазақстан экономикасындағы неміс қаржы салу жайлы баяндалады. Мақалада қысқаша 2010 жылы өткен Қазақстандағы Германия жылы жайлы айтылған. Сонымен қатар Астанада 2010 жылдың шілде айында өткен қазақстандық-гер- маниялық экономикалық форум жайлы ақпарат таба аламыз.