ВОДНЫЕ РЕСУРСЫ КАК ФАКТОР БЕЗОПАСНОСТИ В ЦЕНТРАЛЬНОЙ АЗИИ - Suleymen М. B. (International relations and international law Journal, 2016)
Автор бұл мақалада Орталық Азиядағы су ресурстарына қатысты жағдайды ішкі жəне мемлекеттер арасындағы жанжалдар үшін гипотетикалық алаң ретінде қарастырады. Су ресурстарының тиімді менеджменті бұл аймақтың дамуында маңызды фактор болып табылады.