ҚАЗАҚСТАН ҒАЛЫМДАРЫНЫҢ ҚЫТАЙ ТУРАЛЫ ЗЕРТТЕУЛЕРІ ЖӨНІНДЕ - Nurgaly, B. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада дүниежүзіндегі жəне Қазақстандағы Қытайды зерттеудің жағдайы сипатталған. Сонымен қатар Қазақстан ғалымдарының Қытай туралы зерттеулері қамтылған.