ПОНЯТИЕ «СТРАНА-ИЗГОЙ» В ЗАРУБЕЖНОЙ ИСТОРИОГРАФИИ - Taubayeva Zh. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Тұрақсыз мемлекеттер мəселесінің тарихнамасына арналған мақалада автор шетел зерттеушілерінің пікірлерін қарастырады.