Қазақстандағы жаңа ақпараттық жүйелердің дамуы жəне жаңа бұқаралық ақпарат құралдары - Барлыбаева, С. Х. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл құжат Қазақстандағы жаңа ақпараттық жүйелердің дамуы жəне жаңа бұқаралық ақпарат құралдары туралы.